Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Serdar Ekşi / Said Sefa On Twitter Sedat Peker In Ekrana Tuttugu Metni Netlestirmeye Calistim Onundeki Kagittan Deginmedigi En Onemli Konu Suriye Ye Giden Silahlar Meselesi Serdar Eksi Diye Birini De Sahit Gosteriyor Peker In Silah Yollama Isinde

Serdar Ekşi / Said Sefa On Twitter Sedat Peker In Ekrana Tuttugu Metni Netlestirmeye Calistim Onundeki Kagittan Deginmedigi En Onemli Konu Suriye Ye Giden Silahlar Meselesi Serdar Eksi Diye Birini De Sahit Gosteriyor Peker In Silah Yollama Isinde. Aslen rizeli olan serdar ekşi 15 ağustos 1979 doğumludur. Sayın şık, sedat peker'in 2. Serdar ekşi'nin ahmet davutoğlu'nun danışmanlarından taha ün'ün yakın arkadaşlarından biri olduğu iddia ediliyor. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in sosyal medya video paylaşım platformu youtube'de paylaştığı son videodaki görüntülü görüşmesini yaptığı serdar ekşi sosyal medyada gündem oldu. Serdar ekşi'nin paylaşımı şöyle oldu:

Kendisi taha ün ile yakındır. Lazoil'in sahibi ekşioğlu'nu türkiye, suriye'de türkmenlere yardım götüren isim olarak biliyor. Dava açacaklarını aktaran kaplan, serdar ekşi denen yalancı ile 'alakamız' şudur: Serdar ekşi · august 18, 2014. Şimdi çıkmış geçen hafta görüştüm diye yalan uyduruyor.

Tsob8zhgeoxdcm
Tsob8zhgeoxdcm from www.gercekgundem.com
Bu videoda sedat peker serdar ekşi ile olan telefon kayıt La nereye gidecek, televizyon kanalı onun, her şey onun, kendilerinin da. Ben bir takım girişimler üzerinde kafa yoruyorum. Sedat peker'in serdar ekşi ile yaptığı görüşmeyi yayınlamasının ardından serdar ekşi'nin kim olduğu merak ediliyor. Serdar ekşi ile yaptığı telefon görüşmesini yayınlayan sedat peker'in bu ifşası gündeme bomba gibi düştü. Şimdi çıkmış geçen hafta görüştüm diye yalan uyduruyor. Lazoil'in sahibi ekşioğlu'nu türkiye, suriye'de türkmenlere yardım götüren isim olarak biliyor. Serdar ekşi kimin damadı, kiminle evli veya recep tayyip erdoğan'ın damadı mı soruları suç çetesinin başı sedat peker'in yayınladığı son videoda kullandığı ifadeler nedeniyle merakla soruluyor.peki, serdar ekşi kimin damadı gerçekten de erdoğan'ın damadı mı?

News 0 (300x250) serdar ekşioğlu aslen rizeli bir iş adamıdır.

Peker paylaşımında sayın cumhurbaşkanımız tayyip abinin yeğeninin kocası lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi'nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili. News 0 (300x250) serdar ekşioğlu aslen rizeli bir iş adamıdır. Organized crime leader sedat peker published his meeting with serdar ekşioğlu, the wife of erdoğan's nephew and owner of lazoil. Zaten serhat o ama, serhat'ın da gideceğine dair bir bilgi var, medyanın başından gidecek diye. Sedat peker twitter hesabından paylaştığı videoda şu ifadeler yer verdi. Eşim nasıl bir tip olduğunu anlayınca telefonundan dahi engellemiş. Kendisi taha ün ile yakındır. Ya ama o medyanın başına, trt ekibi de çok rahatsız serhat'tan. İstanbul'da beykoz'da lazoil isimli akaryakıt istasyonu bulunurken henüz ekşi'nin biyografisi. İstanbul'da beykoz'da lazoil isimli akaryakıt istasyonu da bulunmaktadır. Sedat peker'in serdar ekşi ile yaptığı görüşmeyi yayınlamasının ardından serdar ekşi'nin kim olduğu merak ediliyor. Serdar ekşi̇ (serdar ekşi̇oğlu) ki̇mdi̇r? Görüşmede, pelikan grubundan, suriye'ye giden silahlara kadar çarpıcı iddialar yer alıyor.

Görüşmede, pelikan grubundan, suriye'ye giden silahlara kadar çarpıcı iddialar yer alıyor. Hilal kaplan, twitter paylaşımında ekşi'nin söylediklerinin doğru olmadığını belirtti ve yaşananlardan gelecek partisi genel başkanı ahmet davutoğlu ve davutoğlu'nun ekibinde yer alan taha ün'ü sorumlu tuttu. La nereye gidecek, televizyon kanalı onun, her şey onun, kendilerinin da. Serdar ekşi sedat peker'in son paylaşımından sonra gündemin başına oturdu. Videosunda masa üstünden alıp da kaldırdığı bir kağıdı bilgisayarda büyüterek görmüş 5) suriye, serdar ekşi (şahit) yazdığını.

Lserkkbbqypm0m
Lserkkbbqypm0m from haberler33.com
Serdar ekşi'nin ahmet davutoğlu'nun danışmanlarından taha ün'ün yakın arkadaşlarından biri olduğu iddia ediliyor. Zaten serhat o ama, serhat'ın da gideceğine dair bir bilgi var, medyanın başından gidecek diye. Serdar ekşi̇ (serdar ekşi̇oğlu) ki̇mdi̇r? Görüşmede, pelikan grubundan, suriye'ye giden silahlara kadar çarpıcı iddialar yer alıyor. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in sosyal medya video paylaşım platformu youtube'de paylaştığı son videodaki görüntülü görüşmesini yaptığı serdar ekşi sosyal medyada gündem oldu. Bu videoda sedat peker serdar ekşi ile olan telefon kayıt Sedat peker, erdoğan'ın yeğeninin kocası ve aynı zamanda lazoil petrolün sahibi serdar ekşioğlu (serdar ekşi) ile yaptığı görüşmeyi yayınladı. Videosunda masa üstünden alıp da kaldırdığı bir kağıdı bilgisayarda büyüterek görmüş 5) suriye, serdar ekşi (şahit) yazdığını.

Daha önce suriye'deki bayırbucak türkmenlerine yardım ettiği ileri sürülen serdar ekşioğlu ile ilgili 2015 yılında milliyet gazetesinde şu haber.

Hilal kaplan, sedat peker'in son yayınladığı ve serdar ekşi ile arasında geçen videoda adı geçmesine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Eşim nasıl bir tip olduğunu anlayınca telefonundan dahi engellemiş. Sedat peker twitter'de yayınladığı videoda: Son olarak cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın yeğeninin eşi, lazoil petrol dağıtım şirketi'nin sahibi serdar ekşi ile yaptığı telefon görüşmesini yayınladı. Sayın cumhurbaşkanımız tayyip abinin yeğeninin kocası lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi. — hilâl kaplan (@hilal_kaplan) june 5, 2021. 42 yaşında olan serdar ekşi'nin cumhurbaşkanı'nın yeğeni ile evli olduğu iddia edilmektedir. Serdar ekşi kimin akrabası birleşik arap emirlikleri'ne sığınan firari mafya elebaşısı sedat peker, youtube hesabı üzerinden serdar ekşi ile yaptığı görüntülü görüşme kaydını yayınladı. Serdar ekşioğlu kimdir nerelidir, ne iş yapıyor, neden bir anda tekrar gündem oldu? Sedat peker'in serdar ekşi ile yaptığı görüşmeyi yayınlamasının ardından serdar ekşi'nin kim olduğu merak ediliyor. Zaten serhat o ama, serhat'ın da gideceğine dair bir bilgi var, medyanın başından gidecek diye. La nereye gidecek, televizyon kanalı onun, her şey onun, kendilerinin da. When my wife realized what type of person she was, she even blocked her from her phone.

News 5 haziran 2021 17:58. Ya ama o medyanın başına, trt ekibi de çok rahatsız serhat'tan. Peker paylaşımında sayın cumhurbaşkanımız tayyip abinin yeğeninin kocası lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi'nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili. İstanbul'da beykoz'da lazoil isimli akaryakıt istasyonu da bulunmaktadır. Zaten serhat o ama, serhat'ın da gideceğine dair bir bilgi var, medyanın başından gidecek diye.

Vnqssj9q6dip5m
Vnqssj9q6dip5m from iatkv.tmgrup.com.tr
İlgi̇nç suri̇ye bağlantisi pelikan grubu ve ak parti'ye yakınlığıyla bilinen serdar ekşi'nin suriye ile ilginç bağlantıları dikkat çekiyor. Serdar ekşi'nin eşi kimdir, serdar ekşi eşi kim, serdar ekşi kiminle evli, serdar ekşi eşinin adı nedir? 42 yaşında olan serdar ekşi'nin cumhurbaşkanı'nın yeğeni ile evli olduğu iddia edilmektedir. Peker paylaşımında sayın cumhurbaşkanımız tayyip abinin yeğeninin kocası lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi'nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili. Suriye'ye yardım tırı gönderenlerden biri imiş ekşioğlu. Daha önce suriye'deki bayırbucak türkmenlerine yardım ettiği ileri sürülen serdar ekşioğlu ile ilgili 2015 yılında milliyet gazetesinde şu haber. İlgili paylaşım ise geldi ve peker'in serdar ekşi ile. Eşim nasıl bir tip olduğunu anlayınca telefonundan dahi engellemiş.

Videosunda masa üstünden alıp da kaldırdığı bir kağıdı bilgisayarda büyüterek görmüş 5) suriye, serdar ekşi (şahit) yazdığını.

Sedat peker, erdoğan'ın yeğeninin kocası ve aynı zamanda lazoil petrolün sahibi serdar ekşioğlu (serdar ekşi) ile yaptığı görüşmeyi yayınladı. Hilal kaplan, twitter paylaşımında ekşi'nin söylediklerinin doğru olmadığını belirtti ve yaşananlardan gelecek partisi genel başkanı ahmet davutoğlu ve davutoğlu'nun ekibinde yer alan taha ün'ü sorumlu tuttu. Sayın şık, sedat peker'in 2. Bu videoda sedat peker serdar ekşi ile olan telefon kayıt Serdar ali çelikler, pazar akşamı futbol programında cocu ile damien comolli arasında yaşanmış hayali olayı, kendi duyumu gibi anlatıyor. Peker söz konusu paylaşımında, 'sayın cumhurbaşkanımız tayyip abinin yeğeninin kocası lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi'nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve suriye'ye giden. Serdar ekşi'nin paylaşımı şöyle oldu: Serdar ekşi kimin akrabası birleşik arap emirlikleri'ne sığınan firari mafya elebaşısı sedat peker, youtube hesabı üzerinden serdar ekşi ile yaptığı görüntülü görüşme kaydını yayınladı. Suriye'ye yardım tırı gönderenlerden biri imiş ekşioğlu. Sedat peker sosyal medya hesaplarından yine bir video yayınladı. — hilâl kaplan (@hilal_kaplan) june 5, 2021. Serdar ekşi'nin cumhurbaşkanı erdoğan'ın yeğeni ile evli olduğu ce lazoil petrol dağıtım şirketi'nin sahibi olarak bilinmektedir. Join facebook to connect with serdar ekşi and others you may know.

Post a Comment for "Serdar Ekşi / Said Sefa On Twitter Sedat Peker In Ekrana Tuttugu Metni Netlestirmeye Calistim Onundeki Kagittan Deginmedigi En Onemli Konu Suriye Ye Giden Silahlar Meselesi Serdar Eksi Diye Birini De Sahit Gosteriyor Peker In Silah Yollama Isinde"